دسته راهنما در کتب

مهارت های ارتباطی

10 چیزی که هرگز نباید به خاطر یک رابطه از دست بدهید

10 چیزی که هرگز نباید به خاطر یک رابطه از دست بدهید

ده چیزی که هرگز نباید به خاطر یک رابطه از دست بدهید هر چقدر هم یک فرد (همسر یا شریک زندگی) برای شما مهم باشد نباید برای ادامه یافتن رابطه با او برخی از حقوق یا ارزش های خود را به خطر بیاند…

هر چقدر هم یک فرد (همسر یا شریک زندگی) برای شما مهم باشد نباید برای ادامه یافتن رابطه با او برخی از حقوق یا ارزش های خود را به خطر بیاندازید. یاسان یکی از بهترین مراکز مشاوره در زمینه زوج درمانی در ادامه به 10 دارایی ارزشمند شما اشاره می کند که نباید هیچ وقت قربانی ادامه رابطه شوند. از نکات ذکر شده می توانید برای بررسی میزان خوشبختی و سلامتی رابطه خود استفاده کنید.

ده مسئله مهم در یک رابطه

  1. عزت نفس، اعتماد به نفس و خودباوری شما

برخی از روابط بهترین ها را در ما به نمایش می گذارند و برخی دیگر باعث می شوند احساس بی ارزشی و عدم اطمینان از خود داشته باشیم. اگر متوجه شدید که دچار شک و تردید هستید و اعتماد به نفس شما نسبت به ابتدای رابطه کمتر است، شاید زمان آن فرا رسیده باشد که تجزیه و تحلیل کنید که این کاهش خودباوری از کجا ناشی شده است. یک رابطه سالم باید پایه‌ای مستحکم برای رشد شما فراهم کند. اگر رابطه ای که در آن هستید، شما را “کوچک” نگه داشته و نقاط قوت شما را کاهش می دهد، باید در این رابطه تجدید نظر کنید.

  1. استقلال شخصی و مالی شما

بودن در یک رابطه می تواند یک تجربه فوق العاده و دوست داشتنی باشد اما همیشه مهم است که استقلال خود را حفظ و در برابر تبدیل شدن به یک فرد وابسته مقاومت کنید.

  1. حق تصمیم گیری برای خود ( آزادی انتخاب)

هرگز نظرات و آزادی انتخاب خود را برای خوشحال نگه داشتن شخص دیگر رها نکنید. سازش مهم است و یک موقعیت برد-برد نتیجه ایده آل است، اما مراقب باشید که برخی افراد سعی می کنند شما را کنترل کنند. این کنترل کردن حتی شامل نظرات منفی درباره نحوه لباس پوشیدن، آشپزی یا دوستان هم می شود.

  1. ویژگی های شخصیتی شما

از ویژگی های اساسی و شخصیتی خود محافظت کنید و هرگز از آانها دست نکشید. همه ما وقتی وارد رابطه می شویم تا حدی تغییر می کنیم اما مراقب باشید برای ماندن در رابطه خیلی تغییر نکنید. اگر کسی شما را دوست دارد باید خود واقعی را با همه نقص ها دوست داشته باشند. تلاش مداوم برای تغییر خود اعتماد به نفس و عزت نفس شما را از بین می برد و می تواند روحیه شما را تضعیف کند.

  1. شادی شما

مواقعی وجود دارد که ترس ما از تنهایی بیشتر از آرزوی ما برای خوشبختی واقعی است. در نتیجه ما وارد روابطی می شویم که در نهایت به خود آسیب بزرگی می زنیم. شما فقط یک زندگی دارید. سعی کنید آن را در رابطه ای که شما را بدبخت می کند تلف نکنید. از رابطه ای که احساس خوشبختی و رضایت شما را در دراز مدت تضعیف می کند، دست بردارید. اگر احساس می کنید که مورد قدردانی قرار نگرفته اید و ناراضی هستید از خود دلیل آن را بپرسید و ارزیابی کنید که آیا رابطه ای که دارید با غم و اندوه شما ارتباط دارد یا خیر.

  1. رویاها و اهداف شما

هرگز به خاطر یک رابطه رویاهای خود را رها نکنید. شرکای حسود و یا ناامن سعی می کنند یک ذهن خلاق و پرشور را خفه کنند و شریک با استعداد خود را در جایی که می خواهند نگه دارند. در روابط سالم افراد برای رسیدن به اهدافشان تشویق می شوند و به آنها کمک می شود تا به جای رکود به جلو حرکت کرده و پیشرفت کنند.

یارسان رابطه اجتماعی
برقراری رابطه اجتماعی

7. ارتباطات اجتماعی شما

پیدا کردن دوستان خوب کاری بسیار دشوار است. اگر چند دوست فوق العاده و وفادار دارید هرگز آنها را برای ادامه یک رابطه از دست ندهید. هر شریکی که از شما انتظار دارد دوستی را به خاطر او کنار بگذارید، خودخواه و احتمالاً کنترل کننده است. در یک رابطه سالم ارتباط با دوستان و خانواده ادامه مییابد. اگر شریک زندگی شما سعی می کند شما را از دوستان و خانواده جدا کند به این موضوع به عنوان یک علامت هشدار دهنده نگاه کنید.

  1. احترام به خود

هرگز از حق خود مبنی بر رفتار محترمانه دیگران با خودتان دست نکشید. اگر شخصی از این خط عبور کرد، باید فوراً برای ترک رابطه اقدام کنید. اگر اجازه دهید این نوع رفتار ادامه پیدا کند، وضعیت بدتر می شود و در نهایت این شما هستید که به دیگران اجازه خوار کردن خود را داده اید.

  1. هویت شما

وقتی رابطه ای را شروع می کنیم برای احساس هماهنگی بیشتر با شریک زندگی خود، گاهی خواسته های او را بر خواسته خود مقدام می دانیم . مشکل زمانی ایجاد می شود که بیش از حد شریک خود را در اولویت بدانیم و خواسته های خود را نادیده بگیریم.

  1. قدرت تصمیم گیری شما

تصمیم گیری را به عنوان ماهیچه ای در نظر بگیرید که اگر از آن استفاده نکنید، ضعیف می شود. هرچه بیشتر در تصمیم گیری های متکی به شریک خود باشیم، احتمال تصمیم گیری های بعدی را از خود سلب می کنیم. این بدان معنا نیست که شما باید هر تصمیمی را به تنهایی بگیرید اما از عاداتی که ممکن است قبل از تصمیم گیری، با شریک خود چک کنید آگاه باشید. مخصوصاً اگر برای چیزی نسبتاً غیر عادی مانند خریدهای کوچک خانگی باشد. خودتان فکر کنید و تصمیمات خود را هرچند اشتباه ادامه دهید. این به شما کمک می کند تا احساس فردیت خود را حفظ کرده و همچنین بتوانید روی پای خود بایستید.

روابط می تواند بهشت ​​باشد اما می تواند جهنم هم بشود. به طور منظم رابطه خود را بررسی کنید و در صورت مشاهده هر کدام از مشکلات بالا می توانید با یک زوج درمانگر صحبت کنید. مرکز مشاوره یاسان با داشتن بهترین روانشناس های زوج درمانگر آمادگی ارائه خدمات به صورت حضوری و آنلاین است. برای دریافت وقت مشاوره از زوج درمانگر کلیک کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *