دسته راهنما در کتب

اینترنت

سرویس گوگل الرتس Google Alerts

سرویس گوگل الرتس Google Alerts

یکی از خدمات گوگل که شاید هم کمی دور از چشم مانده است، قابلیت گوگل الرتس Google Alerts می‌ باشد. شاید ما به یک موضوع خاصی علاقه داشته باشیم. و مایل باشیم تا اگر خبری در دنیای اینترنت در مورد آن موضوع پیش آمد، سریعاً مطلع شویم. گوگل آلرتس این امکان را فراهم می‌ کند که موضوعات مورد نظر خود را به گوگل معرفی کنیم. تا هنگامیکه سایت و وبلاگ جدیدی در این‌ باره ساخته شد، گوگل ما را به وسیله‌ ایمیل آگاه کند.

گوگل الرتس

Google Alerts این امکان را برای کاربران فراهم کرده است تا موضوعات مورد علاقهٔ خود را مشخص کنند و هر زمان که موتور جستجوی گوگل نتایج جدیدی در مورد آن موضوع پیدا کرد، محتوای آن را از طریق یک ایمیل به اطلاع ایشان برساند. برای مثال، شما می‌توانید از طریق این سرویس از جدیدترین نسخهٔ اپلیکیشن‌های مورد علاقهٔ خود، آخرین سرخط خبرها و یا پست‌هایی که کاربران اینترنتی در مورد افراد مشهور می‌گذارند آگاه شوید.

دنبال کردن شرکت‌های مورد علاقهٔ خود
اگر یک شرکت تکنولوژی که مورد نظر شما است در شهر محل سکونت شما دفتر جدیدی باز کند یا برای انجام پروژه‌ای قصد استخدام افرادی با توانایی‌ها و مهارت‌های شما را داشته باشد. احتمال زیادی وجود دارد به ویژه اگر شرکت مد نظر شما از شرکت‌های برجسته و معروف باشد. تا اخبار مربوط به آن در Google Alerts را نمایش دهد. چنین اطلاعاتی می‌توانند اطلاعات بهتری در مورد آنکه کجا، چه‌وقت و چگونه برای ارائهٔ درخواست یک شغل به شرکت مورد نظر اقدام کنید، به شما میدهد.

دنبال کردن تکنولوژی
تکنولوژی‌ها به سرعت دگرگون می‌شوند و لازم است که شما نیز همگام با آن‌ها تغییر کنید و به‌روز شوید. سرویس گوگل الرتس Google Alerts (هشدارهای گوگل) روشی عالی برای دنبال کردن آخرین تکنولوژی‌های قابل‌استفاده در حیطهٔ تخصصی شما است. شما هر چه‌قدر زودتر از تازه‌های تکنولوژی آگاه شوید. زودتر می‌توانید آن‌ها را بیاموزید و بعنوان یک نقطهٔ قوت نسبت به سایرین آنرا در رزومهٔ خود وارد کنید تا توجه کارفرمایان را به خود جلب کنید.

پس از ورود به قسمت مدیریت گوگل الرتس در این بخش برای ساخت یک آلرت، روی گزینه‌ ی Creating one کلیک می‌ کنیم. فیلدها و بخشهای جدیدی برای ساخت یک آلرت به وجود میاید که با هم بررسی می‌ کنیم:

Search terms در این کادر عبارت مورد نظر را که می‌ خواهیم گوگل هرگاه صفحه‌ جدیدی در مورد آن اضافه کرد، برای ما بفرستد، را وارد می‌ کنیم. مثلاً می‌ خواهیم هرگاه مطلب جدیدی در مورد پژو 207 یافت شد. برای ما ارسال شود، بنابراین باید عبارت «پژو 207» را در این کادر وارد کنیم.

بخش Type : در این قسمت می‌ توانیم تعیین کنیم که عبارت مورد نظر ما در کجاها جستجو شود. این بخش شامل گزینه‌ های زیر می‌ باشد:

Everything : با انتخاب این گزینه، مشخص می‌ کنیم که جستجو در هر جایی از محیط اینترنت انجام شود.

News : با انتخاب این گزینه، عبارت مورد نظر ما در سایت‌های خبری جستجو می‌ شود.

Blogs : در صورتی که این گزینه را انتخاب کنیم، عبارت مورد نظر ما در همه‌ ی وبلاگ‌ ها جستجو می‌ شود. و در صورت پیدا کردن مطلب جدید، برای ما ارسال می‌ شود.

Video : این گزینه برای جستجوی عبارت مورد نظر ما در بین فیلم‌ ها می‌ باشد.

Discussions : با انتخاب این گزینه، عبارت مورد نظر ما در مطالب انجمن‌های گفتگو، جستجو می‌ شود. بهتر است که در این بخش، ما گزینه‌  Everything را انتخاب کنیم.

بخش How often : در این بخش می‌ توانیم تعیین کنیم که هر چند وقت یکبار نتایج گوگل الرتس برایمان ایمیل شود. گزینه‌ هایی که در این بخش وجود دارد به شرح ذیل است:

As-it-happens : در صورت انتخاب این گزینه، گوگل آلرتز، هر نتیجه‌ ای را که پیدا کند، در همان لحظه برای ما می‌ فرستد. مثلاً اگر در یک روز سه نتیجه را پیدا کند، در قالب سه ایمیل نتیجه، برای ما ارسال می‌ کند.

Once a day: اگر این گزینه را انتخاب کنیم، کل نتایج جستجوی گوگل در قالب یک ایمیل در روز برای ما ارسال میشود.

Once a week: اگر این گزینه را انتخاب کنیم، گوگل آلرتز نتایج مربوط به عبارت مورد نظرمان را در طی یک هفته جمع آوری کرده و در پایان هفته در قالب یک ایمیل برای ما ارسال می‌ کند.

بخش Volume : در این بخش می‌ توانیم چگونگی حجم اطلاعات ارسالی را تعیین کنیم که این بخش شامل ۲ گزینه به شرح ذیل است:

Only the best results : با انتخاب این گزینه، گوگل بتشخیص خود بهترین گزینه‌ ها (یعنی آن‌هایی که از سایت‌های معتبرتری هستند) را انتخاب می‌ کند.

All results : اگر این گزینه را انتخاب کنیم، همه‌ی نتایج برایمان ارسال خواهد شد. در این بخش ما گزینه‌ Only the best results را انتخاب می‌ کنیم. در پایان برای ساخت آلرت، روی دکمه‌ Create Alert کلیک می‌ کنیم.

برای ساخت یک آلرت جدید می‌ توانیم روی گزینه‌ Create a new alert کلیک کنیم. برای حذف یک آلرت هم باید ابتدا روی مربعی که در کنار آلرت مورد نظر ما در گوگل الرتس وجود دارد. کلیک کنیم (به اصطلاح آن آلرت را انتخاب کنیم) و بعد روی دکمه Delete کلیک نماییم.

نکته … ما برای ایجاد یک الرت حتماً نیاز نیست که وارد محیط کاربریمان در گوگل الرتس شویم. بدون Sign in کردن هم می‌توانستیم آلرت را ایجاد کنیم. یعنی در همان صفحه‌ اول سرویس «گوگل آلرتز». در حالی که وارد اکانتمان نشدیم با پر کردن فرمی که در صفحه هست، می‌ توانیم آلرت خود را بسازیم. اما برای مدیریت آلرت‌ ها باید حتماً وارد حساب کاربریمان در گوگل شویم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *