دسته راهنما در کتب

کسب و کار

تکنیک‌های کسب در آمد از اینترنت

تکنیک‌های کسب در آمد از اینترنت

آیا تا به حال تبلیغات شما بی نتیجه بوده؟ آیا نمیدانید باید از کجا شروع کنید؟ ما در این مقاله به معرفی تکنیک های جدید کسب در آمد اینترنتی میپردازیم. شما با مطالعه این مقاله قادر به استفاده از کلیه تکنیک هایی که در تبلیغات نیازمندید، خواهید بود.

قانون تجارت الکترونیک

اگر میخواهید تبلیغات خود را به نمایش بگذارید؟  راههای مختلفی برای کسب درآمد با استفاده از قانون تجارت الکترونیک وجود دارد که در ادامه به مهم ترین آنها میپردازیم.

قانون تجارت الکترونیک نیازمند مشخص کردن یک هدف میباشد، یعنی در ابتدا باید هدفمان را در تبلیغات مشخص کنیم، راههای گوناگونی برای کسب درآمد در محیط اینترنتی وجود دارد که این راه‌ها برای کلیه افرادی که دارنده سایت اینترنتی هستند مناسب میباشد، همچنین اگر دیدگاهمان را وسیع تر کنیم به این نتیجه خواهیم رسید که کلیه سایتهای تجارت الکترونیکی که از قانون تجارت الکترونیک تبعیت میکنند، همچنین سایت‌های خدماتی، فروشگاهی، شرکتی، شخصی، نیازمندی‌ها و … میتوانند هر کدام برای خود یک رسانه آنلاین در محیط گسترده اینترنت باشند که طبق قانون تجارت الکترونیک انجام وظیفه میکنند.

تکنیک‌های کسب در آمد از اینترنتی

  • کسب درآمد از طریق اشتراک کاربران
  • کسب درآمد به ازای هر بازدید از محتوا
  • کسب درآمد از اینترنت از طریق تبلیغات CPM
  • کسب درآمد از اینترنت از طریق تبلیغات CPC
  • کسب درآمد از اینترنت از طریق اسپانسر
  • کسب درآمد از طریق مبنای همکاری در فروش محصولات
  • کسب درآمد طبق داده‌های سایت برای ایمیل مارکتینگ

کسب درآمد اینترنتی از طریق اشتراک کاربران

یکی از مهم ترین انواع کسب درآمد در اینترنت از طریق اشتراک کاربران میباشد، که این کار به منظور دستیابی به محتوای خاصی میباشد. برای مثال میتوان گفت که شما محتوایی را برای استفاده کاربران در اختیارشان قرار میدهید ولی برای حق دسترسی مخاطبینتان به محتوای تخصصی تر از وی درخواست هزینه بمنظور حق اشتراک نمایید.

کسب درآمد ار اینترنت به ازای هر بازدید از محتوا

یکی از انواع کسب درآمد در قانون تجارت الکترونیک این است که مخاطبین هزینه ای را جهت عنوان شارژ بصورت ماهیانه به شما پرداخت میکنند، که این خود یک نوع از کسب درآمد در قانون تجارت الکترونیک بشمار می‌آید، با این کار وی میتواند به مطالب تخصصی شما دسترسی پیدا کند. برای درک بهتر برای شما مثال خواهیم زد، فرض کنید که مبلغ بازدید از هر مطلبتان را 2000 تومان در نظر گرفته اید، بنابراین اگر مخاطبی که حسابش را در سایت شما 20000 تومان شارژکرده باشد، به 10 مطلب از محتوای شما دسترسی پیدا میکند.

تفاوت میان این نوع کسب درآمد با نوع قبلی در این است که هر مطلب و محتوا مبلغی جداگانه دارد، و این در صورتی است که در نوع قبلی، مخاطب یک حق اشتراک به صورت ماهیانه به سایت پرداخت کرده باشد و به کلیه محتوا و مطالب سایت شما در طول آن یک ماه دسترسی کامل خواهد داشت.

کسب درآمد از طریق تبلیغات CPM

در سایت‌های اینترنتی بنرهای تبلیغاتی وجود دارد که اکثرا همه شما با آن رو به رو شده اید. که در آن تبلیغات بنری سایتهای درخواست دهنده گذاشته میشود، CPM مخفف کلمه Cost Per Thousand میباشد، این یک اطلاح در حوزه بازاریابی میباشد که عنوانگر هزینه ای از پیش تعیین شده به ازای 1000 بار نمایش بنر تبلیغاتی داخل سایت میباشد

کسب درآمد اینترنتی از طریق تبلیغات CPC

CPC یا Cost Per Click  همانطور که از نام آن مشخص است، افرادی که تبلیغ دهنده هستند بر اساس هر کلیک توسط بازدید کنندگان سایت که بر روی تبلیغاتی که در وبسایت  شما قرار دارد، هزینه ای را به شما پرداخت خواهند کرد. که به تبلیغات کلیکی معروف است. بنابراین چیزی که در این نوع تبلیغات اینترنتی در قانون تجارت الکترونیک تعیین میکند میزان مبلغ تبلیغ دهنده را مشخص میکند، یعنی تعداد کلیکهایی که بر روی هر تبلیغ زده شده چقدر بوده است نه تعداد باری که این تبلیغ به نمایش گذاشته شده است.

این گونه از تبلیغات نیز میتواند به شکل بنر یا محتوا یا متن نیز به نمایش گذاشته شود، شاید به این سوال برخورد کرده باشید که دارندگان سایت نیز میتوانند بار‌ها و بارها با استفاده از کلیک به روی تبلیغات cpc که در سایتشان قرار گرفته است درآمد خود را افزایش دهند، پاسخ این سوال این است که ارائه دهندگان این گونه سرویس‌ها تمام IP‌های افراد را که بروی بنرهای تبلیغاتی و متن‌ها کلیک میکنند را شناسایی کرده و کلیک‌های تکراری و اسپم را تنها بعنوان یک کلیک که کلیک سالم و واقعی ایست در نظر خواهد گرفت.

شرکت‌های فراوانی وجود دارند که در سراسر جهان تبلیغات کلیکی یا تبلیغات CPC ارائه میدهند، که از جمله بهترین آنها گوگل ادسنس میباشد، در کشور ایران نیز آژانس تبلیغاتی آی نتورک یکی از بهترین ارائه دهندگان سرویس تبلیغات کلیکی میباشد.

کسب درآمد اینترنتی از طریق اسپانسر

شما میتوانید در قانون تجارت الکترونیک با استفاده از گرفتن پشتیبان یا همان اسپانسر بمنظور محتوا و قسمت‌هایی از وبسایتتان کسب درآمد کنید. برای مثال برای طراحی سایت خود با شرکت طراحی سایتی صحبت کنید و قراردادی را طبق اصول خاصی فی ما بینتان بنویسید. میتوانید نمونه کارهای دیگر این شرکت طراحی سایت را مشاهده کنید و اطلاعات کامل بیشتر از قبل از سایت مورد نظر کسب کنید و محتوای سفارشی برای آن تهیه کنید.

در حالت دیگر این نوع از کسب درآمد این است که میتوانید بخشی از سایتتان را به مطالب مرتبط از سایت‌های دیگر اختصاص دهید و یا اینکه کالاهای مرتبط سایتهای تجارت الکترونیکی را با در نظر گرفتن قانون تجارت الکترونیک به کاربرانتان معرفی نمایید.

کسب درآمد اینترنتی از طریق مبنای همکاری در فروش محصولات

سایت‌های فروشگاهی زیادی وجود دارند که کار فروش آنلاین محصولات را به عهده دارند، این سیستم به روشی است که شما میتوانید با استفاده از قرار دادن کدهای اعلام شده توسط این گونه شرکت‌ها، بازدید کنندگانی را به سایت خود دعوت کنید، و اگر این بازدید کنندگگان به مشتری‌های آن سایت تبدیل شوند از خدمات آنها استفاده خواهند کرد و یا اینکه کالاهای آن سایت را خریداری نمایند، این فروشگاه‌ها از سودی که از فروش محصولات به دست آمده توسط این افراد شریک میکنند.

کسب درآمد از اینترنت طبق داده‌های سایت برای ایمیل مارکتینگ

داده‌هایی که توسط یک سایت ایجاد میشود از اصلی ترین عناصر تجارت الکترونیک و قانون تجارت الکترونیک محسوب میشود، مهم ترین این داده‌ها ایمیل مخاطبین است که یک سایت میتواند جمع آوری کند، این ایمیل‌ها متعلق به کلیه کاربرانی است که به حوزه تجارت شما علاقه مند شده و با اشتیاق خودشان ایمیل‌هایشان را در اختیار شما قرار بدهند.

همچنین شما در حین جمع آوری ایمیل کاربرانتان میتوانید  برای آنها سوالی مطرح کنید که آیا تمایل به دریافت ایمیل از سمت شما خواهند بود یا خیر ؟ اگر تمایل داشه باشند از سمت شرکتهای مرتبط و شرکت‌های جانیبی دیگر هم ایمیل دریافت کنند. سپس شما میتوانید از محتویات ایمیل این اشخاص که با تمایل خودشان حاضر به دریافت ایمیل از کمپانی‌های مرتبط دیگر هستند، کسب درآمد داشته باشید. به همین شکل شرکتهایی که طالب کسب اطلاعات از شما هستند هزینه ای را پرداخت کرده و اطلاعات مورد نظرشان را در اختیار آنها قرار دهید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *